Hoe werken wij?

 

Bij het maken van een website of webwinkel doorloopt ons team drie verschillende stappen. Het begint allemaal in de ontwerpfase, in deze fase doen wij onze uiterste best om uw wensen om te zetten naar een concreet ontwerp. Nadat u helemaal tevreden bent met het ontwerp begint de volgende fase, namelijk het ontwikkelen van uw nieuwe website of webwinkel. In deze fase gaan onze programmeurs aan de slag met de bouw van uw website of webwinkel. De laatste stap, wat ons betreft ook de leukste, is het online plaatsen van uw nieuwe website of webwinkel.

l

Ontwerpfase

Vrijblijvend gesprek, grafisch ontwerp, presenteren ontwerp.

Ontwikkelfase

Front- en back-end ontwikkeling, SEO en Google Analytics, testen.

Opleverfase

Presenteren van website, online plaatsen, kleine training voor onderhoud, nazorg.

Ontwerpfase

Vrijblijvend gesprek

Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en bespreken wij al uw wensen. Wij denken tijdens dit gesprek graag met u mee, zodat wij samen tot het allerbeste resultaat kunnen komen.

Grafisch ontwerp

Nu al uw wensen bij ons bekend zijn, gaan wij starten met het maken van een grafisch ontwerp. In dit grafisch ontwerp proberen wij al uw wensen en voorkeuren terug te laten komen. Daarnaast zullen wij out-of-the-box denken om zo een uniek grafisch ontwerp voor u te maken.

Presentatie

Wij maken een afspraak met u om het grafisch ontwerp te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u feedback geven op het grafisch ontwerp. Wij zullen dan na afloop van het gesprek uw feedback verwerken. Pas als u helemaal tevreden bent, starten wij met de ontwikkelfase.

 

Ontwikkelfase

Front-end en back-end ontwikkeling

Wij gaan nu aan de slag met het bouwen van uw website of webwinkel. Doormiddel van een modern framework zorgen wij ervoor dat uw website of webwinkel een goed werkend en vooral veilig geheel wordt. 

Zoekmachines en Google Analytics

Nu de basis van de website of webwinkel af is, gaan wij beginnen met het optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google. Wij gaan op zoek naar de juiste zoekwoorden om zo uw website of webwinkel goed vindbaar te maken bij uw doelgroep. 

Testen

Wij houden niet van nare verrassingen achteraf. Daarom testen wij uw website of webwinkel uitgebreid voordat wij deze online plaatsen.

 

Opleverfase

Online plaatsen

Nadat alle testen zijn geslaagd, komt het leukste gedeelte, namelijk het online plaatsen van uw website of webwinkel zodat deze zichtbaar wordt voor de hele wereld.

WordPress training

Zodra uw website online staat, wilt u deze natuurlijk ook zelf kunnen beheren. Om deze reden geven wij een WordPress training, waarin u zelf leert om kleine aanpassingen aan uw website te doen.

Nazorg

Na het online plaatsen van uw website of webwinkel houdt het voor ons nog niet op. Wij ondersteunen u graag waar u dat wenst. Wij blijven graag betrokken en zullen u daarom regelmatig vragen of alles nog naar wens is. 

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Nick

Privacybeleid

14 + 7 =

Swen