Website laten maken

 

Inmiddels hebben we al flink wat jaren ervaring in de web branche. Er is geen uitdaging ons te groot en wij geloven dat niets onmogelijk is. Dit maken wij mogelijk door altijd up to date te blijven met de nieuwste innovaties, technieken en onderzoeken. Hierdoor weten wij altijd de best passende oplossing bij uw wensen te vinden, maar ook nog een stap verder te gaan. Alleen het allerbeste resultaat stelt ons tevreden en het doel is dan ook om een product neer te zetten dat al uw verwachtingen overtreft.

 

WordPress als CMS

 

Bij Your Webdeal hebben we bewust gekozen om onze websites te ontwikkelen in WordPress. Waarom? Omdat er niets is wat je niet kunt ontwikkelen met WordPress, zolang je maar weet hoe. Daarnaast is WordPress een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem. Hierdoor kunt u na de oplevering en onze WordPress cursus, uw website te allen tijde zelf beheren. Zo bespaart u onnodige onkosten voor kleine aanpassingen aan uw website.

Vindbaarheid

Een website is meer dan alleen een visitekaartje. Wanneer een website goed vindbaar is, kan deze namelijk resulteren in méér klanten of bezoekers. Dit is dan vaak ook het doel van een nieuwe website: meer mensen bereiken. Om deze reden optimaliseren wij al onze websites, zodat deze goed presteren in zoekmachines.

Onderhoud

Nadat uw website is opgeleverd is het belangrijk dat deze zo optimaal mogelijk blijft presteren. Dit doen wij onder andere door het uitvoeren van alle updates, het maken van back-ups en het monitoren van uw website. Zo heeft u zelf vrijwel nooit omkijken naar uw website. Mocht er dan toch iets mis gaan, staan wij uiteraard altijd klaar.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Nick

Privacybeleid

15 + 15 =

Swen