Webshop laten maken

 

Vrijwel elke wens, groot of klein, kunnen wij voor u realiseren. De wereld van webshops en online marketing verandert snel en wij zorgen dat we daar in meegaan door altijd up to date te blijven met de nieuwste innovaties, technieken en onderzoeken. Door onze ervaring en kennis te bundelen weten wij altijd de best passende oplossing bij uw wensen te vinden. Ons doel is dan ook altijd om een product neer te zetten dat alle verwachtingen overtreft.

 

Woocommerce

 

Bij Your Webdeal hebben we bewust gekozen om onze webshops te ontwikkelen in WooCommerce. WooCommerce is een extensie van WordPress, het CMS waar wij onze websites graag mee bouwen. De reden hiervoor is dat er niets is dat wij niet kunnen ontwikkelen binnen WordPress en dus ook WooCommerce. Geen wens te groot, geen idee te gek. Daarnaast is WooCommerce uiterst gebruiksvriendelijk. U kunt na onze WordPress training dus moeiteloos uw eigen webshop beheren!

Vindbaarheid

Voor een webshop is het ontzettend belangrijk dat u goed vindbaar bent. Het doel van een webshop is natuurlijk het verkopen van producten, maar zolang mensen uw onderneming niet kunnen vinden zal dit dus niet mogelijk zijn. Wij optimaliseren onze webshops altijd, zodat deze goed presteren in zoekmachines en uw klanten u probleemloos kunnen vinden.

Onderhoud

Het is enorm belangrijk dat een webshop goed blijft presteren, het is namelijk bewezen dat een lange laadtijd potentiële klanten doet afhaken. Ook speelt de veiligheid een grote rol, aangezien er veel persoonlijke gegevens verwerkt worden. Wij houden uw webshop zowel veilig als snel door onder andere de webshop te updaten, back-ups te maken en de webshop te monitoren.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Nick

Privacybeleid

3 + 3 =

Swen